دومین جلسه تربیت راهنمایان سواد فضای مجازی امروز برگزار شد
در نشست دوم این سری کلاس ها که امروز ۴ مهر ۹۸ برگزار شد، از اساتید سطح یک از جمله آقایان: جمشیدی، لسانی، اصغری و رازیان استفاده شده تا به تدریس مربیان حاضر در جهت ارتقاء سواد مجازی پرداخته شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان فضای مجازی سراج، این دوره با هدف تربیت و آموزش مربیان در حوزه های فضای مجازی به جهت فرهنگسازی و ارتقاء سطح سواد در این موضوع که در دل جامعه نهان می باشد، تشکیل شده است.
در نشست دوم این سری کلاس ها که امروز ۴ مهر ۹۸ برگزار شد، از اساتید سطح یک از جمله آقایان: جمشیدی، لسانی، اصغری و رازیان استفاده شده تا به تدریس مربیان حاضر در جهت ارتقاء سواد مجازی پرداخته شود.
این سری کارگاه ها که به همت سازمان فضای مجازی سراج تشکیل شده، راهبرد اصلی خود را در تقویت نهاد خانواده مبتنی بر فضای مجازی دانسته و در تلاش است تا با فرهنگ سازی هر چه بهترِ جامعه، با راه حلِ دانش و مهارت که در دنیا با عنوان سواد فضای مجازی شناخته شده است، با اصل آموزش به کمک جوانان این مرز و بوم آمده تا در این گردباد اطلاعاتی که تمیز دادن صحیح از غلط به شدت در آن مشکل بوده را تسهیل نماید.
به همین دلیل سازمان فضای مجازی سراج با تربیت مدرسین و سرمایه گذاری در حوزه دانش آموزان و فراگیران این عرصه، پای به نظام آموزشی گذاشته تا با سه اصل محتوا، مربی و متربی، سهم خود را در تقویت فرهنگ جامعه اسلامی با استفاده از جوانان متعهد و انقلابی پرداخت کند و باشد که زکات دانش اهل فن قرار گیرد.
سراج، این دوره ها را بصورت گسترده و در طی یک پروژه عظیم ملّی در 28 استان برگزار کرده که یکی از نکات حائز اهمیت این سلسله نشست ها می باشد. پس گذشت این دوره ها در استان های مختلف ایران اینک به تهران آمده تا به عنوان بیست و نهمین استان خود دست به این کار جهادی بزند. این دوره ها در سه مرحله مباحث عمومی، رویکرد خانواده ها در فضای مجازی و جوانان و نوجوانان در این فضا پرداخته شده است.
در این کارگاه ها، نشست های متفاوت با موضوعات مبانی سواد فاضی مجازی، انقلاب اسلامی و رسانه، منظومه فکری شهید آوینی و رسانه، شیوه تحلیل پیام و تفکر انتقادی، اعتیاد اینترنتی و رژیم مصرف رسانه ای، مدیریت رسانه و خانوده، سواد بازی های رایانه ای، سلبریتی ها و فرهنگ شهرت، شبکه ملی اطلاعات و امنیت کاربری و… به مربیان آموزش داده می شود.
در این کارگاه ده ساعته که دومین جلسه خود را پشت سر گذاشت، آقای مهندس مرتضی جمشیدی، پژوهشگر و کارشناس بنیاد بازی های رایانه ای به عنوان اولین استاد به مباحثی از جمله:
سواد و مطالعات بازی های رایانه ای
استفاده از بازی در آموزش
بازی آگاهی و تعاریف آن
هزینه نسبی بالای جایگزین سازی سرگرمی های کودک و نوجوانان
فرصت های اقتصادی دنیای گیم و… دیگر عناوین پرداخت.
در کارگاه دوم استاد محمد لسانی، کارشناس ارشد حوزه ارتباطات و رسانه به مباحثی مانند:
سلامت رسانه ای در شبکه های اجتماعی
سلامت بدن و آسیب های استفاده زیاد از فضای مجازی به انسان
آسیب های چشمی، ستون فقرات و گردن و دست، قلب و مغز
راه های جلوگیری از آسیب های موبایل و تکنولوژی
محافظت از آسیب های نام برده
بررسی مباحث، ملاک و معیار های سلامت روان و… پرداخت.
کارگاه سوم به تدریس آقای دکتر صالح اصغری، جامعه شناس فرهنگی به بررسی سرفصل هایی از جمله:
زندگی در عصر تغییرات
تقوای رسانه
فرصت ها و تهدیدات در فضای مجازی
نقش تربیتی فضای مجازی
اصول زنجیره ای مدیریت رسانه در خانواده
اصل و سطوح مسئولیت پذیری
شفاف سازی و شناسایی راهبرد و موانع تربیتی
پرداخت.
در کارگاه چهارم و آخر این نشست آقای دکتر محمدرضا رازیان، مهندس فناوری اطلاعات به بررسی مباحث:
امنیت کاربری
امنیت داده ها
اینترنت امن
تعریف امنیت اطلاعات
تامین امنیت
تعارف و بررسی بدافزار و نرم افزارهای خرابکار
بررسی و آمارهای برنامه های موبایل
مهندسی اجتماعی
پرداخت.
این مجموعه نشست ها هر پنجشنبه در سازمان فضای مجازی سراج برگزار میشود.
دیدگاهتان را بنویسید